Kalvjakt och styckning Lördag 17/10

Hej!

Vädret på lördag är ostadigt och prognosen är svajig men bjuder just nu på lättare nederbörd under lördag fm. Med förhoppning om att prognosen förbättras ligger planen kvar med kalvjakt för dem som vill från morgonen fram till ca 12:00. Samling vid rastplatsen kl 07.

Styckning vidtar direkt efter jakten, men kan självklart startas upp tidigare för dem som ej avser att hinna jaga några timmar. En tänkbar start för dessa skulle kunna vara kl 10:00. Om ni startar tidigare än så riskerar ju allt att vara klart innan alla hunnit på plats, om man nu kan se det som en risk😂 Om det är regn behöver behöver beslut fattas kring hur vi genomför styckningen på ett klokt sätt utifrån smittspridningsperspektiv. Under tak eller med hjälp av tält är två tänkbara lösningar, beroende på hur många vi blir så kan det ena bli mer aktuellt än det andra.

Avseende morgonjakten så kommer det vara en hund lös i området kring ösakmyran. Han är förhoppningsvis inte intresserad av älg men kan ju stöta iväg något givet att det blir drev.

Vi syns på lördag och hoppas på nederbördsfritt!

/Peter

Post expires at 21:13 on Thursday April 15th, 2021